Energizáld a Világod (EaV2022) Konferencia

Elérhetők az Energizáld a Világod (EaV2022) Konferencia előadás anyagai

2022. őszén a Mind Mate Inspiration Közösséggel közösen került megszervezésre az Energizáld a Világod konferencia, amely a jövőnket is meghatározó fenntarthatóság témával foglalkozott kiemelkedően. A rendezvényen hat előadás keretében taglalták a fenntarthatóság helyzetét és főbb kihívásait. Az előadók között vállalati szakemberek és egyetemi kiválóságok is szerepeltek, akik színvonalas prezentációkkal járták körbe a fenntarthatóság és a nemnövekedés lényegi területeit. Az elhangzott előadások bemutatói a További információkban érhetőek el.

A Mind Mate Inspiration rövid blogbejegyzés keretében foglalta össze az esemény főbb mondanivalóját https://mindmate.hu/energizald-a-vilagod-rendezveny

2022. őszén a Mind Mate Inspiration Közösséggel közösen került megszervezésre az Energizáld a Világod konferencia, amely a jövőnket is meghatározó fenntarthatóság témával foglalkozott kiemelkedően. A rendezvényen hat előadás keretében taglalták a fenntarthatóság helyzetét és főbb kihívásait. Az előadók között vállalati szakemberek és egyetemi kiválóságok is szerepeltek, akik színvonalas prezentációkkal járták körbe a fenntarthatóság és a nemnövekedés lényegi területeit. Az elhangzott előadások bemutatói az alábbi linkeken érhetők el elhangzásuk sorrendjében:
EGYÜTTMŰKÖDÉSI ENERGIÁK ÉS IRÁNYOK
Pintér Gábor Attila
Alapító, Mind Mate Inspiration Közösség

A FENNTARTHATÓSÁG FONTOSSÁGA A VEFEK MEGKÖZELÍTÉSÉBEN
Dr. Varga János
egyetemi docens, a Keleti Károly Gazdasági Kar oktatási dékánhelyettese

FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS VS NÖVEKEDÉS? GONDOLATOK A NEM-NÖVEKEDÉS ELMÉLETE MENTÉN
Prof. Dr. Takácsné Prof. Dr. György Katalin
egyetemi tanár, Keleti Károly Gazdasági Kar Vállalkozásfejlesztési és Infokommunikációs Intézet

SZINERGIA, MINT ERŐFORRÁS, AVAGY HONNAN ERED ÉS MI TÁPLÁLJA A SZERVEZET KÜLSŐ ÉS BELSŐ KAPCSOLATRENDSZERÉNEK ENERGIÁIT
Tar Judit
MMI mentor, Kiválóság-Nagykövet

ÚJRAENERGIZÁLT VÁLLALATI KULTÚRA
Nemes Gábor
MMI mentor, Fenntarthatóság témafelelős

A FENNTARTHATÓSÁG FONTOSSÁGA ÉS SZEREPE A VERSENYKÉPESSÉGBEN
Prof. Dr. Csath Magdolna DSc
egyetemi tanár, a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja

A Mind Mate Inspiration rövid blogbejegyzés keretében foglalta össze az esemény főbb mondanivalóját https://mindmate.hu/energizald-a-vilagod-rendezveny

A szervezők bíznak abban, hogy a téma fontosságára való tekintettel a jövőben is nagy érdeklődés mutatkozik majd a hasonló témájú rendezvények iránt. Emlékeztetőül az esemény programja itt tekinthető meg:
https://kgk.uni-obuda.hu/sites/default/files/Program_EaV_Konferencia_2022_10_10.pdf