Ceglédi képzési helyszín

CÍMEMAIL
2700 Cegléd, Kossuth Ferenc utca 32.cegled@kgk.uni-obuda.hu

Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara Cegléden 2024. szeptemberétől indítja levelező tagozaton, gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing alapszakokat, valamint gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzési szakokat.

A képzések helyszíne a Ceglédi Szakképzési Centrum – Közgazdasági és Informatikai Technikumában valósul meg, a Cegléd, Kossuth Ferenc utca 32. szám alatt található épületben. A hallgatók modern oktatási infrastruktúrában tanulhatnak, ahol sportolási lehetőségük is biztosított. A hallgatók részt vehetnek az Egyetemi programokon, konferenciákon, rendezvényeken. Nemzetközi kapcsolatokat szerezhetnek Erasmus programokon. Tagjai lehetnek szakkollégiumnak, tudományos műhelyeknek, részt vehetnek hazai és/vagy nemzetközi kutatás-fejlesztési projekteken.

Az Óbudai Egyetem folyamatosan bővíti és fejleszti képzési, kutatási, szolgáltatási kínálatát Cegléden a Szakképzési Centrummal és az önkormányzattal, valamint a helyi gazdasági szereplőkkel partnerségben. Az Egyetem bízik benne, hogy szakértelmét és erőforrásait használva elősegítheti a város fejlődését, valamint a helyi gazdaság és oktatási infrastruktúra erősítését.

Képzéseink:

MUNKATÁRSAK

NévElérhetőség
Berényi Csababerenyi.csaba@kgk.uni-obuda.hu