VENDÉGELŐADÓK A KELETIN

VENDÉGELŐADÓK A KELETIN II.

VENDÉGELŐADÓK A KELETIN II. – A Xiaomi Magyarország vezetője érkezik hozzánk!

WAGNER TIBOR – HOGYAN LEHETÜNK ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓK című előadása

Időpont: 2023. április 17. 15:20–16:50
Helyszín: Óbudai Egyetem, Keleti Károly Gazdasági Kar, 1084 Budapest, Tavaszmező utca 14-18., „G” épület, F.18-as terem

>Regisztráció nélkül látogatható,

A téma:

  • Előadónk, Wagner Tibor, a Xiaomi Magyarország Kft ügyvezető igazgatója. Azon kevés magyar menedzser közé tartozik, aki nemzetközi környezetben is vezető pozíciókat töltött be világmárkák képviseletében, neve egész Európában ismert a mobil telekommunikációs iparágban.

    A cég első hazai alkalmazottjaként 2019 őszén csatlakozott a Xiaomi Technology-hoz és vezetése alatt a márka rövid időn belül a magyar okostelefon piac második legnagyobb szereplőjévé vált, és vezető lett a IoT termékek területén, amely a mindenki számára ismert az elektromos rollerek, robotporszívók, okosotthon megoldások és sok egyéb termék együttesét foglalja magába.

    Kötetlen előadásában egy elismert iparági szakértőtől nyerhetünk betekintést a hazai és a nemzetközi mobilkommunikációs ipar működésébe, nem csak üzleti menedzsment, hanem történeti, vezetés elméleti és technológia oldalról is.

    Nem utolsó sorban karrier építési és vezetési tanácsokat is várhatunk Wagner Tibortól, aki végigjárta a „multis” ranglétrát, többször váltott országot, kultúrát, nyelvet, több országban indított és fejlesztett úttörőként üzletet sikerrel, dolgozott különböző nemzetiségű vezetőkkel és alkalmazottakkal, megtapasztalta a különböző cégkultúrák közötti különbségeket és kihívásokat.

ELŐADÓNK

A teljes méretben való megtekintéshez kattintson ide!