MNB Kiválósági Ösztöndíjat

MNB Kiválósági Ösztöndíjat nyertek hallgatóink

Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karán hét hallgató részesült a Magyar Nemzeti Bank Kiválósági Ösztöndíjában. A Magyar Nemzeti Bank Oktatási igazgatósága november 15-én ünnepélyes keretek között adta át az elismerő okleveleket az MNB Kiválósági Ösztöndíjat elnyert hallgatóknak.

Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karán hét gazdálkodás és menedzsment szakos hallgató nyerte el a kimagasló tanulmányokat, a tudományos és közösségi életben vállalt aktivitást együttesen figyelembe vevő ösztöndíjat: Andó Zita, Baki Viktória Ágnes, Fodor Diána, Kormos Kata, Madarász Nikolett, Szabó András Gyula, Szabó Krisztina Vivien.

A díjátadó ünnepségen a Kart Baki Viktória Ágnes, Madarász Nikolett, Szabó András Gyula képviselték.
„Büszke vagyok hallgatóink sikerére, hiszen ez is igazolja, hogy a Karon olyan kollégák dolgoznak, akik felismerik és támogatják a tehetségeket a minél rangosabb sikerek elérésében”- mondta Dr. habil. Lazányi Kornélia a Keleti Károly Gazdasági Kar dékánja.

„Ugyanakkor azt is fontos megemlítenem, hogy a Kar filozófiájával összhangban a tehetséges hallgatók patronálása mellett ugyanakkora figyelmet fordítunk a mentorálásra szoruló diákokra is. A hallgatók által működtetett korrepetitori rendszerünk és a patronáló tanári programunk példaértékűen szolgálják a sikeres felzárkóztatást a közös tanulás élményén keresztül. Ez is erősíti a hallgatói összetartás, az egy közösséghez tartozást érzését. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy a hét MNB ösztöndíjas hallgatónk közül öten maguk is korrepetitorként segítik társaikat a tanulásban, a sikeres vizsgafelkészülésben” – tette hozzá a Kar dékánja.

Az ösztöndíjban részesült hallgatóinknak a Kar nevében gratulálunk!