KONFERENCIA MEGHÍVÓ !

Tisztelettel meghívjuk Önt a Kautz Conference on Business and Economics konferenciára, mely 2024. október 10-12. között kerül megrendezésre a győri Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karán. A konferencia kiváló lehetőséget biztosít felsőoktatási oktatók és kutatók számára, hogy bemutassák üzleti és közgazdasági területen elért kutatási eredményeiket. 

Fontos határidők:

  • Early absztrakt beküldése: június 18.
  • Strukturált absztrakt beküldése: július 31.
  • Strukturált absztrakt elfogadása: augusztus 31.
  • Teljes cikk beküldése: szeptember 30.

Absztrakt beküldés: https://kautzconference.sze.hu/abstract-submission

Publikációs lehetőségek

Az elfogadott tanulmányok ISBN és DOI számmal ellátott konferencia kötetben jelennek meg, melyet publikálást követően Web of Science (WoS) indexálásra nyújtunk be.

A legjobb tanulmányok szerzőinek a konferenciát követően publikálási lehetőséget biztosítunk WoS/Scopus indexált partner folyóirataink támogatásával. További részletek a honlapunkon: https://kautzconference.sze.hu/publishing

2024. június 18-ig történő absztrakt benyújtása esetén a konferencián való részvétel tanulmányonként egy szerző számára teljesen ingyenes, beleértve a részvételi díjat, a networking és a fakultatív programokat. 2024. június 19-től beküldött absztraktok esetén a konferencián való részvétel tanulmányonként egy szerző számára továbbra is ingyenes. Azonban a támogató programok (networking és a fakultatív) látogatása önköltséges, melyekről részletesebb információ weboldalunkon érhető el (https://kautzconference.sze.hu/home).

Kérjük, a fenti információk kollégái körében történő megosztásával támogassa az esemény megismertetését, növelve az érdeklődők részvételi szándékát.

További információkért és kérdések esetén állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel,

Dr. Remsei Sándor, dékán és a Kautz Konferencia Szervező Bizottsága
Széchenyi István Egyetem
kautzconference@sze.hu