KIBU LIFT ötletfejlesztési program

KIBU LIFT ötletfejlesztési program

Hallottál már a Kitchen Budapest új ötletfejlesztési programjáról, a Lift-ről? A Lift olyan kreatív alkotók számára biztosít kiugrási lehetőséget, akik a technológia, a tudomány, és a művészet keresztmetszetében dolgoznak.

A program keretében egy kivételes lehetőséget biztosítunk egy kiválasztott tehetségnek, aki a nyár során a külföldi partnerintézmények egyikében fejlesztheti tovább az ötletét. A 8 hetes exchange programot június 15 – szeptember 30. közé tudod időzíteni, a kintlétedet a KIBU 3000€ ösztöndíjjal támogatja.

Jelentkezz a programba, hogy együtt dolgozhass a KIBU csapatával és használd ki a Lift által kínált lehetőséget: töltsd a nyarat egy nemzetközi media lab-ben, ahol megvalósíthatod az álmod!

A programmal kapcsolatos részleteket itt tudod elolvasni.

Partner intézmények: V2 Institute for the Unstable Media (Hollandia), MetamediaAssociation (Horvátország), Interactive Media Design Lab (Japan), Master in Technology and Aesthetics of Electronic Arts – National University of Tres de Febrero (Argentina), National Taiwan Museum of Fine Arts (Taiwan), PNEK (Norvégia), Western Arctic Moving Pictures (Kanada), Chorus Art Center (Kína), Arquivo 237 (Portugália), iMAL (Belgium), LABoral Centro de Arte y Creacion Industrial (Spanyolország), Birmingham Open Media (Nagy Britannia), Baltan Laboratories (Hollandia), Canada Film Center (Kanada), Revolver Galeria (Peru), Society for Arts and Technology (Kanada), TASML (Kína), The George Church Laboratory at Harvard Medical School and Joe Davis (USA)

Video teaser: https://vimeo.com/159392243