Vállalkoznál? Képzés, mentorálás és akár 8 millió forint értékű díj!

Még nyitva van a jelentkezés a START programba, amelyben az innovatív ötleteddel akár a piacralépésig is eljuthatsz. Pályázz a Nemzeti Tehetség Program, a Nemzeti Tehetség Központ és a Design Terminal közös projektjére, és építs sikeres vállalkozást itthon.

A START Basic programra azok jelentkezését várják, akiknek már van egy jó ötlete, de tanácstalanok abban, hogyan építhetnek belőle sikeres vállalkozást. A képzés alatt 3×2 hetes sprinten keresztül fejlesztheted a projekted, miközben tematikus napokkal és szakmai mentorációval segítenek neked.

A START Pro programot pedig azoknak ajánlják, akiknek a konkrét piacra lépés és ezt követően a gyors növekedés és skálázhatóság a fő céljuk. A képzés alatt 7 alkalmon keresztül támogatják a vállalkozásod piacra lépését hétről-hétre.

A START Basic program esetében a legjobb 5 csapat 3-3 millió forint díjazásban részesül, a START Pro programban pedig a legígéretesebb 2 csapat csapat 5-5 millió forintot nyer az elinduláshoz.

A START Basic programba december 11-ig, a START Pro programba 2024. február 15-ig tudsz jelentkezni.

Részletes információért látogass el a program hivatalos oldalára!
https://ntpstartprogram.ntk.hu/

#oe #obudaiegyetem #keletikar #keletikarolygazdasagikar #siker #tudas #vallakozasfejlesztes designterminal #ntpstartprogram #nemzetitehetsegprogram #mertatehetsegszamit