PÓTFELVÉTELI 2014.

Az Óbudai Egyetem a 2014/2015. tanévre pótfelvételit hirdet alap- és mesterképzési szakjaira, valamint felsőfokú szakképzésére. A KGK honlapján minden aktuális információról tájékozódhat a Felvételizőknek oldalon.

A Keleti Károly Gazdasági Karon meghirdetett képzések:

Alapszakok:

Mesterszak:

Szakirányú továbbképzés:

Jelentkezni kizárólag a www.felvi.hu honlapon elérhető elektronikus felvételi rendszerben lehet 2014. augusztus 12-ei határidővel. A hitelesítő adatlapot az Oktatási Hivatalnak kell beküldeni 2014. augusztus 13-ig. Postacím: Oktatási Hivatal 1443 Budapest, Pf. 220. Kérjük, hogy a jelentkezés során e-mail és telefon elérhetőségeket is adják meg, a gyors tájékoztatás érdekében, a rövid határidőkre való tekintettel.
Csak azok jelentkezése fogadható el, akik az adott évi tavaszi felvételi eljárásban nem jelentkeztek, vagy akik nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézmény által meghirdetett, szeptemberben induló képzésre sem.
A pótfelvételi eljárásban csak egy intézménybe és csak egy szakra lehet jelentkezni, az eljárás alapdíja 5.000 Ft.
A felvételi döntés a pótfelvételi eljárás során 2014. augusztus 28-án lesz.

A pótfelvételi eljárás során az Oktatási Hivatal központilag vizsgálja a jelentkezők pótfelvételi jelentkezésének érvényességét a 2014. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás központi nyilvántartása alapján:

  • amennyiben a jelentkező már felvételt nyert a 2014. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban vagy folyamatban van jogorvoslati kérelme, amelynek pozitív elbírálása esetén besorolási döntése módosításra kerül, úgy a 2014. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás során beadott jelentkezése érvénytelen (az eljárási díj visszatérítésére ezen okból sincs mód),
  • amennyiben a 2014. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás során több felsőoktatási pótfelvételi jelentkezést is beadott a jelentkező, úgy azok közül csak a későbbi rögzítésű (de még határidőig érkeztetett) felsőoktatási pótfelvételi jelentkezése kerül feldolgozásra (a többi tekintetében szintén nincs módja az eljárási díj visszaigénylésére).