KGK verseny

Országos Levelező Közgazdaságtan és Marketing Verseny

Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara Országos Levelező Közgazdaságtan és Országos Levelező Marketing Versenyt hirdet középiskolás (11-13. évfolyamos) diákok számára. A versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk! Egy iskolából/osztályból több csapat is jelentkezhet!

Regisztráció határideje: 2018. november 25. 24.00 óra.


A regisztrált csapatok két levelező fordulóban mutathatják meg felkészültségüket, rátermettségüket. Az öt-öt legjobban teljesítő csapat kerül a döntőbe.

A verseny elsődleges célkitűzése az, hogy lehetőséget teremtsen a középiskolások számára, hogy iskolai kereteken kívül megmérethessék tudásukat. A verseny nem titkolt szándéka, hogy fokozza a továbbtanulási kedvet, ízelítőt adjon felsőfokú képzés során várható feladatokból, kihívásokból.
Célunk, hogy a verseny során gyarapítsuk a résztvevők tárgyi tudását, bemutassuk az ismeretek gyakorlati hasznosíthatóságát, valamint a csapatmunka során fejlesszük a diákok együttműködési készségét.

A döntőnek helyszínt az egyetem Tavaszmező utcai Campusa ad. A verseny szakmaiságát közgazdász és marketing tárgyak egyetemi oktatói garantálják.

Minden érdeklődőt/jelentkezőt szeretettel várunk!

Bővebb információ a verseny oldalán