Felhívás pénzügyminisztériumi szakmai gyakornoki programban való részvételre!

Hozd ki egyetemi tanulmányaidból a maximumot, és egészítsd ki a Pénzügyminisztériumban szerzett szakmai gyakorlati tapasztalatokkal!

Célunk, hogy képet kapj a PM-ben folyó szakpolitikai, költségvetés tervezési, véleményezési, elemzési, jogalkotási, hatásvizsgálati, kutatási, koordinációs folyamatokról. Segítünk, hogy megismerkedj a szervezetünknél folyó szakmai munkával, bekapcsolódj a napi munkavégzésébe, önállóan oldd meg a szakmai vezetőd által rád bízott feladatokat, illetve tapasztalatokat gyűjts a munka világába való belépéshez.

A szakmai gyakorlat során elsajátíthatod, és fejlesztheted kompetenciáidat a határidőre való pontos, precíz munkavégzésben a feladatok jellegétől függően önállóan, vagy csapatban. Bevezetünk fogalmak, elméletek, releváns módszerek megismerésébe és alkalmazásába, speciális ismeretek elsajátításába.

Téged várunk, ha a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, az Óbudai Egyetem, vagy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem:

utolsó éves hallgatója vagy, és szeretnéd megismerni a közigazgatást a gyakorlatban. Ha nyitott és megbízható vagy, képes vagy csapatban dolgozni, jó kommunikációs és szervezőkészséggel, probléma-megoldási és logikai érzékkel rendelkezel, feladataid ellátása során a diszkréció, a precizitás jellemző Rád.

Amit kínálunk:

• már 2023. november 1-től, de legkésőbb 2024. január 1-től, hat hónap időtartamban hallgatói munkaszerződéssel teljes munkaidőben (heti 40 órában) izgalmas feladatok,

• történelmi munkakörnyezet és barátságos légkör,

• a szakmai gyakorlat letelte után lehetőség a továbbfoglalkoztatásra,

• bruttó 300.000,- ft/ hó díjazás.

Kérjük, gyere el az

október 18-án 12 órakor

a Pénzügyminisztériumban tartandó nyílt napra és szakmai workshopra,

ahová – a neved, és a születési dátumod beírásával – az alábbi e-mail címen tudsz regisztrálni:

workshopregisztracio@pm.gov.hu

Ha bővebben is meg szeretnéd ismerni a Pénzügyminisztérium felépítését, szakterületeit, alapvető feladatait, a Szervezeti és Működési Szabályzatunkat itt találod meg:

Magyarország Kormánya – PM utasítása PM Szervezeti és Működési Szabályzatáról (kormany.hu)

Ha szeretnél élni a lehetőséggel, küldd el a hr@pm.gov.hu címre az Önéletrajzodat és azt a motivációs levelet, amiben kifejted, hogy miért választod a Pénzügyminisztériumot, melyik területen szeretnél gyakornokoskodni, és milyen dátummal tudod elkezdeni a programot! (legkorábban 2023. november 1., legkésőbb 2024. január 1.)

Az önéletrajzon tüntesd fel, hogy a gyakornoki programra jelentkezel.

A motivációs levélben térj ki arra is, hogy szerinted mi a három legnagyobb kihívás, amivel a magyar gazdaságnak szembe kell néznie a következő 10 évben!

#oe #obudaiegyetem #kgk #keletikar #keletikarolygazdasagikar #tudas #tehetseg #siker #palyazat #gyakornok