Felhívás a Magyar PR Szövetség Next Generation PR World Cup hazai előselejtezőre illetve a PREXÁ-n az “Utánpótlás szakember” kategória díjra

A Magyar PR Szövetség számára kiemelten fontos az oktatás és a fiatalok támogatása. A fiatalokat megcélzó programok közül említésre méltó a Next Generation PR World Cup hazai előselejtezője, ahol 35 év alatti fiatalok versenyezhetnek, illetve a PREXÁ-n az “Utánpótlás szakember” kategória díj, amelyben a 35 évet még be nem töltött PR szakemberek versenyezhettek.

Legújabb, fiataloknak szóló kezdeményezésünk a diáktagság, felsőoktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban álló fiatalok részére. A diák tagokat a teljes jogú taggal azonos jogok illetik meg (kivéve a szavazati jogot) tagsági díj fizetési kötelezettség nincs! A diák tagok jogosultak „A Magyar Public Relations Szövetség Diák Tagja” címet is használni. A tagság arra is lehetőséget nyújt, hogy az MPRSZ által szervezett programokat a diákok ingyenesen vagy kedvezményes áron tudják igénybe venni.

Jelentkezés ezen a linken lehetséges

Október 31-ig lehet még jelentkezni a Kommunikációs Tanácsadók Nemzetközi Szövetsége, az ICCO versenyére, ahova 2 fős csapatokat várnak (egyetemenként 1 csapat indulhat).

Jelentkezés