Campus Hungary kérdőíve

2012 októberétől kerülnek meghirdetésre az első ösztöndíjak a Campus Hungary Program keretében, amelyekkel külföldön végezhetnek szakmai gyakorlatot, féléves részképzést, nyári/téli egyetemet, valamint csoportos tanulmányutat a magyar felsőoktatási intézmények már két szemesztert végzett hallgatói.

Mi a program célja?
A program célja, hogy minél több magyarországi felsőoktatási hallgató tanulhasson külföldön, csiszolja nyelvtudását és hazaérkezését követően kamatoztassa a külföldön szerzett ismereteket. A Campus Hungary kiemelt célja továbbá az is, hogy növelje a Magyarországon tanulmányokat folytató külföldi hallgatók létszámát, elmélyítse, illetve kiterjessze a magyar és a külföldi felsőoktatási intézmények közötti kapcsolatot. A projekt az Európai Unió támogatásával, a Balassi Intézet és a Tempus Közalapítvány együttműködésében valósul meg.

Miért érdemes kitölteni a kérdőívet?
A kérdőív kitöltésével segíted munkánkat, és válaszaid alapján lehetővé. válik, hogy olyan mobilitási ösztöndíj rendszer kerüljön kialakításra (például: kint tölthető idő, ösztöndíj összege, egyéb szolgáltatások, kommunikáció), melyek igényeidnek és tanulmányaidnak a legmegfelelőbb. Ezen felül a kérdőív kitöltését követően lehetőséged van email címeddel regisztrálni, mely alapján első kézből értesülhetsz a projekt keretében meghirdetésre kerülő ösztöndíjakról, programokról.
A kérdőív kitöltése nagyjából 15 percet vesz igénybe. A válaszokat név és azonosítók nélkül, összesítve elemezzük, az elemzés során a kitöltők anonimitását biztosítjuk.
Kérjük, a kérdőívet a napokban, vagy a lehető leghamarabbi időpontban töltsd ki!
http://www.soreco.hu/CampusHungary/index.php
Segítségedet, együttműködésedet előre is köszönjük.