Blue Team & Security Operations

Blue Team & Security Operations (magyar nyelvű) tantárgy 2 félévben

Kedves Hallgatók!

Örömmel jelentjük be, hogy idén is elindul a White Hat IT Security által tartott „Blue Team & Security Operations” című (magyar nyelvű) tantárgy, két féléves formában. A tárgy a nagyvállalati védekező csapatok felépítését, feladat- és felelősségi köreit és eszköztárát veszi végig, és gyakorlati példákon keresztül mutatja be, milyen egy életszerű APT támadás elhárítása.
Ebben a félévben online formában lesz megvalósítva.

Az Óbudai Egyetemmel létrejött stratégiai partnerségnek köszönhetően a White Hat IT Security 25 hallgató számára biztosít helyet a képzésen.

Az érdeklődők az alábbi linken át elérhető teszt kitöltésével tudnak jelentkezni – a 25 legmagasabb pontszámot elért hallgató jut be a képzésre.
Az első féléves tárgy „NBVBT1HBNE Blue Team & Security Operations I.” néven kerül a Neptunba, és tömbösítve kerül megrendezésre péntek délutáni időpontokban, kb. 2 hetente.

Kérem szépen, hogy csak olyanok jelentkezzenek rá, akik eltökéltek abban, hogy a következő félévben is folytatják a tárgyat, amennyiben most bekerülnek rá és ne vegyék el azoktól a lehetőséget, akik valóban 2 féléven keresztül szeretnének ezzel a témával foglalkozni.

Ha bármilyen további kérdésük lenne, írjanak a
semester@whitehat.eu vagy a poser.valeria@nik.uni-obuda.hu
címre.

A teszt kitöltésének időpontja 2020. szeptember 9. (szerda) 18:00,
40 feleletválasztós kérdésből áll és 30 perc időtartam áll rendelkezésre a kitöltésre.
Kötött az időpont, kérem ne késsenek le róla, mert nem lesz későbbi lehetőség.

https://forms.gle/FJ4zYATeXQYoaADu5

Sok sikert a teszt kitöltéséhez!
Dr. Póser Valéria