ERASMUS BIP

Erasmus+ Blended Intenziv Program Düsseldorf

Remek hangulatban, új tapasztalatokkal és ismeretekkel felvértezve kezdték a félévet azok a Keletis hallgatók, akik csatlakoztak négy egyetem, illetve főiskola részvételével Erasmus+ BIP (Blended Internzív Program) keretében szervezett, a vállalatok társadalmi felelősségvállalása köré épülő mobilitási programhoz.
A féléves program fizikai mobilitási része Düsseldorfban zajlott, a német Hochschule Niederrhein, mint fogadó intézmény szervezésében.
Az elméleti alapok elsajátítása mellett, a nemzetközi tapasztalatszerzésen, ismerkedésen túl a hallgatók betekintést nyerhettek a társadalmi felelősségvállalás gyakorlati megvalósulásába is, a holland székhelyű Canon Production Printing vállalat munkatársainak szakérő kalauzolásával.
A program végeztével könnyek közt búcsúztak el egymástól a résztvevők, noha az együttműködés nem ért véget. Az egyes nemzetek képviselőiből szervezett csoportok a félév során több feladatot kapnak majd, amelyeket immáron a virtuális térben együttműködve kell megoldaniuk és prezentálniuk a programban résztvevő oktatói csapatnak.

Köszönjük a lehetőséget!
Saáry Réka, KGK MÜI