BrainBay

Az első BrainBay workshop tapasztalatai

2018. január 12-én sikeres, interaktív workshop keretében a vállalati szektornak is bemutatkozott a BrainBay Centrum, amelyet 2017 januárjában hívott életre a Centrum három alapító tagja: Kolnhofer-Derecskei Anita, Reicher Regina Zsuzsánna és Tóthné Téglás Tünde az Óbudai Egyetem innovációs pályázata, valamint a Keleti Károly Gazdasági Kar dékáni támogatásának segítségével.

A BrainBay Centrum célja a Keleti Károly Gazdasági Karon született legfrissebb kutatási eredmények bemutatása és értékesítése a versenyszektor számára. Bízunk benne, hogy programjainkon sikerül a vállalati szféra szereplőivel új, érdekes menedzsment problémák mentén párbeszédet indítani, tapasztalatokat cserélni.
Miután elkészült a BrainBay honlapja, LinkedIn profilja és kiadványai, a BrainBay az őszi állásbörzén mutatkozott be a nagyközönségnek, decemberben pedig az egyetemi munkatársaknak tartottunk tájékoztatást. Januárban került sor az első nagyszabású rendezvényére, amelyre közel ötven vállalati szakember és HR szakértő érkezett. A szakmai nap témái az Y generációs munkavállalók munkaerőpiaci szokásai és a pályakezdők kompetenciái köré csoportosultak. Az előadások rendhagyó formában, interaktív jelleggel kerültek megrendezésre. Velencei Jolán moderálása mellett a résztvevők is bekapcsolódhattak a beszélgetésbe. Az Óbudai Egyetemet a Keleti Károly Gazdasági Kar munkatársai mellett Tick József rektorhelyettes úr képviselte a programunkon, ezúton is köszönjük támogatását!

A BrainBay Centrumról bővebb információt a honlapon http://brainbay.uni-obuda.hu/ talál.

A BrainBay alapító tagjai