Adománygyűjtés

Adománygyűjtés

Kedves Kollégák, kedves Hallgatók!

Az elhúzódó ukrajnai háború nem kíméli a Kárpátalján élőket sem. A Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar és a Keleti Károly Gazdasági Kar a Tavaszmező utcai telephelyen adománygyűjtést szervez a rászorulók részére. Pokrócot, meleg ruhát, világító eszközöket gyűjtünk.

Az ukrajnai háború miatt az Ungvári Egyetemről az Óbudai Egyetemre került hallgatónk kezdeményezésére a Tavaszmező utcai telephelyen természetbeni adománygyűjtést szervezünk. A hallgatónk az átvétel óta is jár vissza és látja a kárpátaljai helyzetet. Így első kézből tudjuk mire lenne ott igen nagy szükség.

Pokrócokra, meleg ruhákra és világító eszközökre lenne nagy szükség. A ruhanemű és a takaró természetesen lehet jó állapotú használt is. A világítóeszköz elsősorban olyan kellene, amihez nem kell elektromos hálózat: tehát kurblis vagy hasonló galvánelem nélküli tábori lámpa a preferált, de kellene még gyertya, öngyújtó, gyufa, esetleg tartós elemmel működő kézilámpa.
Az adományokat az A épület 125-ös szobájában gyűjtjük. Az adományok leadása hétfőtől csütörtökig 9:00 és 16:00 óra között, pénteken 9.00-12.00 óra között lehetséges.

Az adományok a hallgatónk kapcsolatai révén kerülnek a rászoruló családokhoz.
Tegyük szebbé a Karácsonyukat és átvészelhetővé a telüket! Ne felejtsük: kétszer ad aki gyorsan ad.