A KGK Dékáni Hivatala által május 10-én szervezett főzőversenyen „barátságos mérkőzés” közepette mérték össze gasztronómiai tudásukat a Kar legjobb szakácsai.
Földesi Gabriella, Prof. Dr. Kovács Levente, Roboz Zsóka és Maráczi Gréta alkotta szigorú zsűri előtt mérettetek mega kar dolgozói és diákjai, kié a legfinomabb marhapörkölt.
Eredmény a tovább után!
A KGK Dékáni Hivatala által május 10-én szervezett főzőversenyen „barátságos mérkőzés” közepette mérték össze gasztronómiai tudásukat a Kar legjobb szakácsai.
Földesi Gabriella, Prof. Dr. Kovács Levente, Roboz Zsóka és Maráczi Gréta alkotta szigorú zsűri előtt mérettetek mega kar dolgozói és diákjai, kié a legfinomabb marhapörkölt.
Az ételek esztétikai tulajdonságai és beltartalmi értékeke mellett ugyanolyan fontos mérlegelési szempontok volt a csapatösszhang, a csapatmunka.
A dobogó első fokát a HÖK és a Testnevelési és Sport Intézet foglalhatta el, második lett a Szervezési és Vezetési Intézet, a bronzérmet pedig a Dékáni Hivatal csapata hozhatta el.
A sportszerűség jegyében azonban minden résztvevő elismerő oklevélben részesült.
A főzőverseny kiváló közösségépítő alkalom volt, ahol a jó hangulat mellett az ételek elfogyasztása utáni kalória égetésről is gondoskodtak a szerezők asztali tenisz mérkőzések keretében.
Jövőre is mindenkit szeretettel vár a KGK Dékáni Hivatala!