Eurasia Research

Nemzetközi konferenciák sorozata Budapesten

2024. szeptember 25-én Budapesten több rangos nemzetközi konferencia zajlott le az Eurasia Research szervezésével, amelyek különböző tudományágak és kutatási területek képviselőit vonzották. Az események helyszíne az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara volt, amely kiváló színteret biztosított a kutatóknak és szakembereknek, hogy új ötleteket és eredményeket osszanak meg egymással.

Az Eurasia Research 2024. szeptember 25-én rendezett konferenciáján Dr. Szabó L. Dávid, a szlovákiai J. Selye University PhD hallgatója nyitóbeszédében a magyar tanárok ideális tanár-diák interakcióval kapcsolatos nézeteit tárgyalta. A résztvevők között voltak nemzetközi kutatók, mint például Calin Gurau (Franciaország), aki a ChatGPT hallgatói tudásra gyakorolt hatását vizsgálta, valamint Karen Wall (Kanada), aki az őslakos tapasztalatokkal és a megbékélés kérdéskörével foglalkozott.

A délutáni programban olyan előadások is szerepeltek, mint Nadhakan Shinnaranantana (Thaiföld) kuponok online impulzusvásárlásra gyakorolt hatásáról szóló kutatása, illetve Nadnapang Phophichit (Thaiföld) mesterséges intelligencián alapuló chatbotja, amely buddhista pszichológiai elvekre épülve segíti a stresszkezelést.

A Eurasia Research konferenciasorozat további jelentős eseményei között szerepelt:

  • EdTec 2024 – International Conference on Education & Learning Technology, amely az oktatási innovációkra és a technológiai integrációra fókuszált.
  • ICSSH 2024 – International Conference on Social Science & Humanities, ahol a társadalomtudományok és a humán tudományok interdiszciplináris párbeszéde volt a középpontban.
  • BUPOL 2024 – International Conference on Public Policy & Law, amely a közpolitika és jog aktuális kérdéseit tárgyalta nemzeti és nemzetközi szinten.
  • ICST 2024 – International Conference on Science & Technology, ahol tudományos innovációk és technológiai fejlesztések kerültek bemutatásra.
  • PSYCON 2024 – International Conference on Psychology & Neuroscience, amely a mentális egészség és idegtudomány legújabb kutatásaira összpontosított.

Ezek a konferenciák kiváló lehetőséget kínáltak a résztvevőknek, hogy megismerjék a legfrissebb kutatásokat, és eszmét cseréljenek a különböző tudományágakban zajló legújabb fejleményekről. Az események hibrid formában zajlottak, így mind személyes, mind online részvétel is lehetséges volt, ami széles körű hozzáférést biztosított a nemzetközi közösség számára.