LEGYEN SAJÁT STARTUPOD! ÚJ SZABADON VÁLASZTHATÓ ANGOL NYELVŰ TÁRGY!

Startup development lab (GUVSU1GBNF Startup)

A kurzus célja, hogy olyan biztonságos környezetet biztosítson, amelyben a hallgatók szabadon kísérletezhetnek és vállalhatnak kockázatot, így a lehető legtöbbet tanulhatnak a startupokról, a startup kultúráról, a finanszírozásról, az gyorsulva fejlődő technológiákról, a felforgató innovációkról és a startup ökoszisztémáról. A diákok saját kezdeményezéseiken dolgoznak (csapatokban), hipotéziseket fogalmaznak meg, és azokat előre megtervezett és végrehajtott eszközökkel validálják. Követik a tanulási mérföldköveiket, és megosztják az eredményeket a kurzus oktatóival és a többi csapattal.

Továbbá megismerkednek a legújabb módszertanokkal és eszközökkel, mint például a lean startup, gyorsan növekvő szervezetek, üzleti modellezés, probléma és a megoldás illesztésel, értékajánlat megfogalmazása, piacelemzés és minimálisan életképes termék.

Alapinformációk a kurzusról:

A kurzus oktatója, Dr. Kristóf Péter innovációs szakértő, röviden bemutatja a kurzust: és szeretettel várja a hallgatókat: https://1drv.ms/v/s!AggRRx0nqfokjN0ccXmSByATQ-uGzw?e=z89dkF