Brain Bar 2024

A Brain Bar mára Európa legnagyobb, évente megrendezett jövőfesztiválja, ahol a közönség hazai és külföldi tudósok, politikusok, üzletemberek és kulturális személyiségek részvételével vitathatja meg a 21. század legégetőbb kérdéseit. Egy olyan esemény, amelyen kíváncsiak vagyunk a hangodra: kifejezetten úgy tervezzük az előadásokat, hogy fel tudd tenni a legkényesebb kérdéseidet és megoszthasd a gondolataidat akár az előadókkal is. 2015 óta olyan nemzetközi sztárok fordultak meg színpadainkon, mint Esther Perel pszichoterapeuta, Malcolm Gladwell bestseller-szerző és Sophia, a világ első humanoid robotja. 2024-ben a tizedik alkalommal rendezzük meg a fesztivált.

A tizedik Brain Bart 2024. szeptember 26-27-én rendezik, amelynek a Magyar Zene Háza ad majd otthont.

Olyan hírességek is megfordultak már az eseményen, mint Christine Flashpoiler, a NASA űrruhatervező mérnöke, Peter Thiel, a PayPal alapítója, és Sophia, az első humanoid robot, aki állampolgárságot kapott. Idén is rengeteg hírességgel lehet találkozni és beszélgetni.

A diákok és tanárok számára a belépés ingyenes, de előtte regisztrálniuk kell, amit szeptember közepéig tehetnek meg. A jelentkezéshez a linket IDE kattintva lehet elérni.