OE állásbörze

18. Óbudai Egyetem Állásbörze

Az elmúlt évek sikereire alapozva idén két napon, három helyszínen kerül megrendezésre az a 18. Óbudai Egyetem Állásbörze: március 22-én Óbudán, a Bécsi úti főépület aulájában (1034 Budapest, Bécsi út 96/b.), valamint a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Kar épületében (Népszínház u. 8.), március 23-án 9 órakor a józsefvárosi telephelyen (1084 Budapest, Tavaszmező u. 18.)

Az egyetemi események sorában kimagasló jelentőségű a 17 éves múltra visszatekintő, minden év tavaszán megrendezett Állásbörze. A rendezvény alkalmat nyújt az egyetemi hallgatók és fiatal szakemberek, valamint a cégek, vállalatok számára a közvetlen kapcsolatteremtésre. Lehetőséget kínál a cégek számára a bemutatkozásra, állásajánlataik ismertetésére, Egyetemünk hallgatói és oktatói számára pedig arra, hogy informálódjanak a friss diplomások iránti keresletről.
Az Állásbörze kiváló alkalom mind az új munkaerő, mind a leendő munkahely felkutatására. Sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy mind a rendezvényen megjelenő cégek, mind pedig az idelátogató diákok egyaránt elégedetten távoznak. A személyes találkozás lehetőséget ad a közvetlenebb kapcsolat kialakítására a hallgatók és leendő munkaadóik között. A Börzén résztvevő cégeknek lehetősége nyílik felmérni a frissen végzettek szakmai felkészültségét, tapasztalatát és a munkahellyel szemben támasztott elvárásait. Emellett kiváló alkalom arra, hogy megismertessék cégüket a diákokkal. A diákok ugyanakkor tájékozódhatnak a cégek által nyújtott lehetőségekről, a leendő munkavállalóikkal szemben támasztott elvárásaikról.
A 18. Óbudai Egyetem Állásbörzén 38 cég kínál munkahelyet, szakmai gyakorlati helyet hallgatóink részére.
Bízunk abban, hogy a rendezvényen a kiváló cégek és a jól felkészült, megalapozott tudással rendelkező hallgatók kapcsolatfelvételének eredményeképpen számos ifjú szakember találja meg a számára legmegfelelőbb állást.
Bővebb információ: www.allasborze.uni-obuda.hu