Diákigazolvány

Jelenlegi hely

Félfogadás

Tóth Tiborné
toth.tiborne@kgk.uni-obuda.hu
TA.1.140. szoba

Hétfő 08:45-11:45
Kedd ZÁRVA
Szerda 08:45-11:45 és 13:15-14:30
Csütörtök ZÁRVA
Péntek 08:45-11:45

Esti képzés ügyfélfogadása
Kedd 16:00-18:00

Hétvégi képzés ügyfélfogadása
Szombat 8:45-11:45

Fontos! Ideiglenes diákigazolványt kizárólag neptunon lehet igényelni, és csak akkor ha nincs érvényes diákigazolványa, illetve ha viszont már rendelkezik diákigazolvány igényléssel a neptunban. Semmilyen más esetben nem adhatunk ki ideiglenes igazolást.
A neptunon történő igénylés leadása után az ügyintéző legyártja az igazolást, és miután elfogadottra állította a kérvény státuszát utána lehet érte befáradni a TO-ra. Kérjük, hogy az elfogadott státusz beállítása előtt semmiképpen ne fáradjon be, mert az azt jelenti, hogy még nincsen kész, és akkor hiába áll sorba.

Tájékoztatni kívánjuk Önöket az alábbiakról is és kérjük szíves tudomásul vételét:
- passzív féléven lévő hallgatónak nem adható ki matrica
- önköltséges hallgató kizárólag akkor kaphat matricát ha a gyűjtőszámláján ott van már legalább az alapdíj összege.

Új diákigazolvány igénylésének menetéről a Neptun honlapon talál részletes tájékoztatást.


2016. január 1. napjától az illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvény (a továbbiakban: Itv.) 33. § (2) bekezdés 55. pontja alapján az oktatási igazolvány kiállítása tárgyánál fogva illetékmentes eljárás. A változás a Neptun diákigazolvány igénylési folyamatait is érinti. Ettől az időponttól a hallgatók díj befizetése nélkül nyújthatják be diákigazolvány igénylésüket, és az a beküldés és az igénylés adatainak ellenőrzése után átadásra kerül a gyártónak.