Tudományos Diákköri Konferencia

Jelenlegi hely


TDK információk


Az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa novemberben szervezi Tudományos Diákköri Konferenciáját.

A XLVII. Tudományos Diákköri Konferenciát
2018. április 18-án (szerdán) tartjukA konferenciára előzetesen nevezni kell a következők szerint. A dolgozathoz tartozó szerzők jelentkezési adatait és a tartalmi kivonatot rögzíteni kell a kari elektronikus TDK rendszerben (tdk.kgk.uni-obuda.hu), majd véglegesítés után a rendszer által generált jelentkezési lapo(ka)t és kivonatot alá kell íratni a konzulenssel. Az így összeállított anyagot 2018. március 22-én (csütörtök) délig (12:00 óra) kell leadni a Kari Tudományos Diákköri Tanács elnökénél (Keleti Károly Gazdasági Kar esetében: Lazányi Kornélia, TA 125. szoba, lazanyi.kornelia@kgk.uni-obuda.hu).
A dolgozat elkészítésénél javasolt figyelembe venni az Országos Tudományos Diákköri Konferencia megcélzott szekciójának formai előírásait. A borító elvárt formátuma itt érhető el.
A dolgozatot – az egyetem plágium ellenőrző rendszerébe történő feltöltése után – április 12. (csütörtök) délig (12:00 óra) a kari TDK rendszerben is rögzíteni kell.

PROGRAM

A XLVII. Tudományos Diákköri Konferencia ünnepélyes eredményhirdetése 2018. április 25-én, szerdán 17:00 órakor lesz a Tavaszmező u. F17. előadóban.

A konferencián elhangzott előadások és elkészült pályamunkák tartalmi kivonataitt érhető el.

A konferencián készült képek galériája itt érhető el.

Intézeti TDK felelősök:

Intézet Felelős Ajánlott témák
GTI Dr. Csiszárik-Kocsir Ágnes GTI TDK témák
SZVI Szikora Péter SZVI TDK témák
VMI Dr. Reicher Regina VMI TDK témák

Budapest, 2018. február

Dr. Lazányi Kornélia
kari TDK felelős

Dr. Vámossy Zoltán
ÓE ETDT elnök

Országos Tudományos Diákköri Tanács honlapja

támogatók