Nyílt nap a Keleti Károly Gazdasági Karon

Jelenlegi hely

NyíltnapA Keleti Károly Gazdasági Kar Tavaszmező utcában található épületének előadója január 21-én újra megtelt a továbbtanulás iránt érdeklődő leendő hallgatókkal. Az érdeklődő diákokat nagy számban kísérték el szüleik is.
A nagy számú érdeklői kör elsőként Dr. habil. Csiszárik-Kocsir Ágnes dékánhelyettes asszony tolmácsolásában ismerkedhettek meg a karon folyó képzések struktúrájával, valamint azokkal a képzési, oktatásszervezési előnyökkel melyeket a Keleti Károly Gazdasági Kar képes biztosítani hallgatói részére.
A felvételi eljárás rejtelmeivel Kozma-Loraszkó Andrea tanulmányi osztályvezető asszony ismertette meg a hallgatóságot.
A jelenlévő érdeklődők a hallgatók mindennapos életével, szórakozási és kulturális lehetőségeivel, a hallgatói programokkal a HÖK részéről Dán Kitti Tristen és Füredi Anita tolmácsolásában ismerkedhettek meg.
A nyílt nap második részében az érdeklődők az aulában helyet foglaló szakfelelősökkel és specializáció felelősökkel találkozhattak, akik a képzések speciális rejtelmeibe tudtak betekintést adni.
Az érdeklődőknek lehetőségük volt egyéni, személyre szabott tanácsadást is igénybe venni az este folyamán.

A Keleti Károly Gazdasági Kar minden kedves érdeklődőt vár a hallgatóinak sorába akár nappali akár levelező vagy esti tagozaton szeretne tanulmányokat folytatni.

Címke: