First Conference for Future Entrepreneurs

Jelenlegi hely

Future EntrepreneursA jövő vállalkozói angol nyelvű konferencia
Helyszín: Budapest, Benczúr utca 27.
Dátum: 2019. november 21.

Registration is closed

Program

Program

1. Schedule
8:30 Welcome coffee
09:30 - 13:30 Conference (10:55-11:15 Coffee Break)
13:15 Lunch
14:00 End of Conference

2. Program
09:00-09:10 Welcoming remarks President PP4 IPOSZ
09:10-09:20 Introduction, presentation of Hanse-Parlament and project presentation, Mr. Jürgen Hogeforster, PP1 HP
09:20-09:50 The Hungarian SME Strategy with special regard on company transfer Mr. László György, State Secretary for Economic Planning and Regulation, organized by PP4 IPOSZ
09:50-10:20 Best practices - Financing models for company transfer Mr. Andreas Majonek, Hamburg Investment and Development Bank, Germany, organized by PP1 HP and PP4 IPOSZ
10:20-10:40 Experiences of two participating SMEs from HU Organized by IPOSZ - 10-10 Min / each
10:40-10:55 Discussion: Moderation PP4 IPOSZ
10:55-11:15 Coffee Break
11:15-11:30 Process & Results of Competence Assessments PP2 BAHH - max 15 Min
11:30-11:45 Experiences Language Training PP3 IAGF - max 15 Min
11:45-12:00 Experiences Creativity & Motivation Training PP5 T2I - max 15 Min
12:00-12:10 Discussion: Moderation PP4 IPOSZ
12:10-12:30 Entrepreneurship Training PP1 HP - 20 Min
12:30-12:45 Experiences in working with refugees and prospects of their integration PP3 IAGF - 15 Min
12:45-13:00 Experiences of project implementation of HU PP4 IPOSZ - 15 Min
13:00-13:15 Discussion: Moderation PP4 IPOSZ
13:15-

Venue: Benczúr Ház, Díszterem
Benczúr utca 27., 1068 Budapest