Nyilatkozat a részvételi szándékról - Diplomaátadó 2022. július

Jelenlegi hely

A Keleti Károly Gazdasági Kar Diplomaátadó Ünnepsége 2022.07.16-án szombaton 10:00 órától kerül megrendezésre a Lurdy Ház Konferenciatermében
1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.
Kérjük, hogy a rendezvényre minimum 40 perccel a kezdés előtt érkezzenek megfelelő öltözékben.

A rendezvényre kizárólag meghívó és karkötő birtokában lehet érkezni, melyet a diplomaosztó hetében (2022.07.13-15) lehet átvenni a tanulmányi osztályon szerda és csütörtökön 8 és 16 óra között, pénteken pedig 8 és 13 óra között, valamint ugyanekkor történik az oklevelek adminisztrációja is.
Aki az adminisztrációt nem teszi meg az adott időben, valamint nem veszi át a meghívókat, akkor sem vehet részt a diplomaosztón ha jelezte részvételi szándékát!
Aki nem igényli az ünnepélyes átadást, szintén 2022.07.13-15 között megadott időpontokban a tanulmányi osztályon, illetve a diplomaátadót követően bármikor a tanulmányi osztály aktuális félfogadási idejében veheti át a diplomáját vagy záróvizsga igazolását. (A tanulmányi osztály aktuális félfogadási idejét mindig megtalálja az alábbi honlapon: http://kgk.uni-obuda.hu/TO)
Ebben az esetben a Diplomaátadón természetesen már nem lehet részt venni.
Minden végzett hallgatónk 3 fő vendéget hozhat magával, védettségi igazolvány nem szükséges a részvételhez.
Azoknak, akik nem kívánják ünnepélyes keretek között átvenni a záróvizsga-igazolást, lehetőség van csatlakozni egy későbbi Diplomaátadóhoz akkor, amikor már a szükséges nyelvvizsga bizonyítvány birtokában a diplomájukat vehetik át.
A későbbi Diplomaátadón való részvételről a Tanulmányi Osztály tud bővebb felvilágosítást adni, miután a nyelvvizsgát megszerezték.
Az alábbi nyilatkozat kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Diplomaátadón kép- és videófelvétel készüljön részvételéről, amelyet a hallgatók számára hozzáférhető felületen közzéteszünk.

Az alábbiakban nyilatkozhat arról, hogy részt kíván-e venni a Keleti Károly Gazdasági Kar Diplomaátadó Ünnepségén 2022. július 16-án.

A nyilatkozatétel határideje: 2022. július 8. 24:00.
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!