Meghívó az 51. Tudományos Diákköri Konferenciára

Jelenlegi hely

TDK 2020 tavasz 51. TDKKedves Oktatók, Hallgatók, Vendégek!

Az 51. Kari TDK Konferencia 2020 április 29-én 14:00 órakor kezdődik.
Az Ünnepélyes Megnyitó a Microsoft Teams felületén a KGK TDK csoport Általános (General) csoportjában lesz, melyre a következő linkkel lehet feljelentkezni:

Bejelentkezés

Ebben a csoportban minden Vendég számára látható egy Általános (General) csatorna és a négy Tagozat neve.

Azt szeretném kérni minden Résztvevőtől, hogy először TÖLTSE LE az applikációt, mert netes felületről nem fogja tudni megfelelően használni. Ezután kérek mindenkit, hogy jelentkezzen be ebbe a KGK TDK csoportba (az asztali felületről) a Teamsen keresztül.

Programfüzet

A honlapon lévő tagozati beosztás 2020. április 20-án nyerte el ezt a formáját. Amint a Programfüzetben látható, több hallgató több dolgozatban is érintett, ezért több csatornába is be kell majd csatlakoznia, ezért - az esetleges ütközések elkerülése miatt - a végleges program a Teamsben lesz elérhető.

Az Ünnepélyes eredményhirdetés idén sajnos elmarad, de az eredményeket 2020. május 4-én tesszük majd ki a Kari TDK oldalra.

Szeretném felhívni a Vendégek figyelmét a következőkre:

FIGYELEM!
Az online-TDK ülésein hang-, kép-, és videófelvétel készül. A rendezvényen részt vevők a csatlakozásukkal ezt elfogadják, és hozzájárulnak a felvételek rendezvénnyel összefüggő közzétételéhez az Óbudai Egyetem közösségi csatornáin, kiadványaiban és egyéb fórumain.

Mindenkit szeretettel várunk a Kari TDK Konferenciára!
Dr. Kárpáti-Daróczi Judit
Kari TDK felelős