Órarendek távoktatási tagozaton

Jelenlegi hely

2017. nyári szemeszter órarend

A 2016/17/2 félév nyári időszakában teljesíthető laborok kurzusaira tervezetten 2017. május 10. és május 31. között lehet jelentkezni a Neptun rendszeren keresztül.
A jelentkezési időszakot az első napon 18 órától indítjuk, és az utolsó napon éjfélig tart (szerveridő szerint).

Azok a hallgatók, akik tervezetten ebben a félévben kívánnak záróvizsgázni, és valamely - nem 8. féléves - labortárgyból van még elmaradásuk, korábbi Neptun üzenetünknek megfelelően jelezzék azt a TO előadójuknak (Bíróné Troll Marianna, Tóth Tiborné, Végh Norbert). Ezen hallgatóknak a TO a laborfelvétel megnyitása előtt felveszi a záróvizsga előtti időszakban meghirdetett laboridőpontot az adott tárgyból; a laborjelentkezési időszak megnyitása után már csak a szabad helyekre lesz lehetőség jelentkezni. Akik jelezték már ilyen irányú igényüket, már felkerültek a kért kurzusokra.

A félév elején felvett labortárgyak esetében lesz lehetőség a fenti időszakban a megfelelő kurzusra átjelentkezni. Tehát csak kurzusváltoztatásra van mód, tárgyfelvételre nem nyitjuk meg a Neptun rendszert! A fenti kurzusválasztási határidő lezárulta után a tárgyakat meghirdető intézetek intézeti Neptun adminisztrátorainál (nem a TO-n!) lehet kérni utólagos kurzuscserét.

A fenti linken letölthető laborórarendek tartalmazzák az adott laboridőponthoz tartozó kurzusok kódját. A Neptunban az időponthoz tartozó kódnak megfelelően kell a felvenni kívánt kurzust kiválasztani és cserélni. (Elvileg a laborjelentkezés után a honlapról letölthető és a Neptun órarend azonos időpontokat kell mutasson. Eltérés esetén a lent megadott e-mail-címen kérjük az eltérések jelzését!)

A kurzusváltoztatást a 2016/17/2 félévi labortárgyaknál lehet végrehajtani Neptunban! Felhívjuk a figyelmet továbbá arra is, hogy a laborok egy része a Népszínház utcai telephelyen kerülhet megtartásra!

Automatizálás és Műszertechnika labortárgyakból előrehozott laborok is kerültek meghirdetésre, melyekről már korábbi Neptun üzenetben küldtünk ki értesítést, illetve az oktatóval történt egyeztetés alapján kerülnek megtartásra. Az előrehozott időpontokon túl a nyári időszakban is lesz lehetőség e leborok teljesítésére.

A Menedzsment tréning labortárgyból csak előrehozott kurzus van, a nyári időszakban nem teljesíthető.

Adott labor sikertelen teljesítése esetén lehetőséget biztosítunk a labor ismételt teljesítésére a nyári laboridőszakon belül, amennyiben valamely következő laboridőponton van még szabad hely. Értelemszerűen ez a június-júliusi laborok augusztus-szeptemberi ismételt pótlására vonatkozik.
Ez esetben a tárgy kreditarányos díját (még egyszer) és az évközi jegy pótlásának JUTTÉR szabályzat szerinti díját megfizetve van lehetőség részt venni. A kurzuscserét ismétlés esetén a TO előadónál (nem az intézeti Neptun adminisztrátoroknál!) lehet kérni, és a TO előadó írja ki a jelzett két kapcsolódó tételt is.

Amennyiben a laborórarendekkel, kurzusváltoztatással kapcsolatban kérdése merül fel, azt a tavoktatas@kgk.uni-obuda.hu e-mail címen teheti fel.

Órarend 2016/2017. II. félév (Módosítva: 2017.03.18. 15:40)