Nyilatkozat a részvételi szándékról - Diplomaátadó 2019. július

Jelenlegi hely

Az alábbiakban nyilatkozhat arról, hogy részt kíván-e venni a Keleti Károly Gazdasági Kar Diplomaátadó Ünnepségén 2019. július 13-án.

A nyilatkozatétel határideje: 2019. július 04. 24:00.Aki nem igényli az ünnepélyes átadást, 2019. július 11-én (csütörtökön) 7:30-16:00 óra között átveheti a diplomáját vagy záróvizsga igazolását. Ebben az esetben a Diplomaátadón természetesen már nem lehet részt venni.

Tekintettel a terem kapacitására, a Diplomaátadón összesen 1-2 vendéget tudunk fogadni hallgatónként, amelyet a regisztráció során figyelemmel követünk. Szíves megértésüket köszönjük!

Azoknak, akik nem kívánják ünnepélyes keretek között átvenni a záróvizsga-igazolást, lehetőség van csatlakozni egy későbbi Diplomaátadóhoz akkor, amikor már a szükséges nyelvvizsga bizonyítvány birtokában a diplomájukat vehetik át. A későbbi Diplomaátadón való részvételről a Tanulmányi Osztály tud bővebb felvilágosítást adni, miután a nyelvvizsgát megszerezték.

Az alábbi nyilatkozat kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Diplomaátadón kép készüljön részvételéről, amelyet kizárólag most végzett hallgatók számára hozzáférhető, jelszóval védett felületen közzéteszünk.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!